您当前所在位置:首页 >> 留学南林 >> 管理规定

留学生公寓用电测试说明

一套房间:一台空调、一台电热水器、一台冰箱(用电一小时),共耗费3.25度电。

一套房间:四台空调、四盏灯(用电一小时),共耗费3.5-3.85度电。

Electrical test specification

of international student apartments

An apartment: an air-conditioner, an electric water heater, a refrigerator (working an hour), total power consumption is 3.25 degree.

An apartment: four air-conditioners, four lights (working an hour), total power consumption is 3.5-3.85 degree.